Oppdrettskatamaran overlevert til Trollvika Drift AS

Bnr 101 – «Åse Elisabeth» ble overlevert til Trollvika Drift AS 7. april 2014. Trollvika Drift AS er et serviceselskap eid i felleskap av Northern Ligths Salmon AS og Sørrollnesfisk AS, som begge er hjemmehørende i Astafjorden.

«Åse Elisabeth» er en oppdrettskatamaran med hoveddimensjoner 14,99×8,4 meter. Båten har et romslig rorhus med pentry og sittegruppe. Ved siden av rorhuset er det et dekkshus med tørkerom, dusj/toalett og lugar.
Båten er en kombinert service/røkterbåt, og er godt utstyrt med 50 tm kran, 20 tonns vinsj og 2 capstaner på 3 tonn. I tillegg er det montert trapp i skuteside for enkel adkomst til merdring.
For flere utrustningsdetaljer og bilder,  les her.

Bnr 101 er den 4. båten vi leverer til de to selskapene, bnr 14 – «Aud Margrethe» (vår første aluminiumskatamaran) og bnr 84 – «Sigmund» ble levert til Northern Lights Salmon i henholdsvis 1999 og 2012, mens bnr 46 – «Sigrid Elisabeth» ble levert til Sørrollnesfisk i 2008.

Vi ønsker rederiet lykke til med nybåten, og takker for et godt samarbeid under byggeperioden!