• Bnr 97 – Developer

 • Bnr 97 – Developer

  Om fartøyet

  Developer er en servicekatamaran med hoveddimensjonene 25,2 x 9,2 x 3,0 mm, og ble overlevert til Northern Offshore Services 20. mars 2014.

  Developer er en av våre D-klassefartøy som er designet for å håndtere store utfordringer og tøffe værforhold. Fenderen er designet med en form som gir fartøyet god stabilitet og sikrer at den er i stand til å prestere på toppnivå. Våre D-klasse fartøy er svært ettertraktet i sitt markedssegment og har satt standarden for denne type fartøy.

  Takket være store drivstofftanker og vanntanker har fartøyet kapasitet til å være kontinuerlig i drift opptil to uker, noe som bidrar til å øke effektiviteten. Fartøyet har fire motorer- to i hvert skrog som kan opereres uavhengig av hverandre som gir bedre redundans og optimalisert drivstofforbruk.

  Fartøyet har et stort og romslig rorhus med fire manøverposisjoner, en kontorpult og en sofagruppe. Videre på rorhuset finner vi kapteinens lugar, med send, kontorpult og bad med dusj og toalett.

  Hoveddekket er bygget med en romslig messe, kjøkken, garderobe og en stor passasjersalong med 24 komfortable bevegelsesdempende seter for beste passasjerkomfort.

   

  Utrustning

  Kontakt

  Astafjordveien 566
  9446 Grovfjord

  Telefon: 770 89 600
  Mobil: 930 59 831
  Orgnr.: 988 041 505